SJAJNE VIJESTI IZ ITALIJE: Izliječio se Đanluka Vijali!

0

Bivši italijanski fudbaler Đanluka Vijali saopštio je sjajnu vijest da se izliječio od raka pankreasa, posle 17 mjeseci hemioterapije.

Bivši fudbaler Juventusa i italijanski reprezentativac rekao je da su pregledi pokazali da nema bolesti, posle dva odvojena ciklusa terapije.

On je rekao da je za njim težak period, ali da je srećan što se oporavio, u odnosu na one koji nisu i koji pate tokom pandemije koronavirusa.

– Dobro sam. U decembru sa završio 17 mjeseci hemioterapije, jedan ciklus od osam, a drugi od devet mjeseci. Bilo je teško, čak i za nekog jakog kao što sam ja, fizički i psihički. Testovi su pokazali da nema bolesti, rekao je Vijali za Republiku.

Sportska takmičenja prekinuta su zbog pandemije, a Vijali je rekao da će biti divno kada se fudbal i sport vrate i da će nam emocije i sjećanja pomoći da se poslije svega vratimo i živimo život punim plućima.

– Želio bih da u budućnosti ljudi ne govore samo da je zdravlje najvažnije, već i da to stvarno misle. Nadam se da ćemo i u budućnosti ostati solidarni i da će se to nastaviti. Treba nastaviti sa podrškom zdravstvenim radnicima, tim nesebičnim ljudima nevjerovatne psihičke i fizičke snage. Ne smijemo ih zaboraviti, rekao je Vijali.

– Kada se sve ovo završi reprezentacija Italije može da igra utakmicu sa ljekarima i sestrama. To će biti sjajan i veliki dan, dodao je Vijali.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here