SKANDAL: Trener Atalante dijelio šamare u Đenovi!

0

Fudbaleri Atalante su juče ostvarili veoma važnu pobjedu na gostovanju kod Sampdorije kada je bilo 2:1.

Tom pobjedom je ekipa iz Bergama došla do sedme pozicije i izjednačila se sa Torinom i Romom po broju bodova, a upravo te dvije ekipe se trenutno nalaze na mjestu koje naredne sezone donosi plasman u Ligu Evrope, što je svakako glavni cilj Atalante.

Sampdoriji nije pomogao ni Fabio Kvaljarela koji je postigao svoj 20. gol u šampionatu i tako se probio na prvo mjesto na listi strijelaca.

Upravo taj gol Kvaljarele je bio predmet rasprave pošto je trener gostiju Đanpjero Gasperini smatrao da nije bilo povoda da se kazneni udarac dosudi.

Toliko je bio bijesan da je zaradio isključenje, a na putu ka svlačionici sukobio se i sa generalnim sekretarom Sampe Masimom Ienkom koga je tom prilikom ošamario.

– Bio je na mjestu gdje nije trebalo da bude i stajao mi je na putu, samo sam ga pomjerio da prođem – rekao je trener Atalante poslije meča.

Nakon što je izašao i snimak ovog nemilog događaja sasvim izvjesno je da će Gasperini biti kažnjen i najvjerovatnije neće moći da predvodi svoju ekipu u meču sljedećeg kola kada Atalanta na svom terenu dočekuje “fenjeraša” Kjevo.