,,Slatka opsesija“ Barselone, Mesi je ključan

0

Fudbalski klubovi Inter i Barselona spremni su da sjednu za pregovarački sto i razgovaraju o eventualnom prelasku napadača Lautara Martineza u Kataloniju, prenosi španski ,,Sport“.

Nije tajna da je Barselona već duže vrijeme ozbiljno zaintersovana za argentinskog napadača, sa kojim žele da nadomijeste ono što je do skora radio Luis Suarez, koji je trenutno povrijeđen, ali bi mogao i da napusti klub.

Moraće ,,Blaugrana“ da plati ozbiljan novac za svoju tzv. ,,slatku opsesiju“, a izvor blizak Barseloni navodi da postoji i drugačije rješenje za ovaj transfer. U pitanju je razmjena fudbalera, plus eventualni novac. Konte bi volio ponovo da sarađuje sa Arturom Vidalom, a španski mediji prenose da bi u ovom transferu mogla da učestvuju i trojica fudbalera.

Lautaro ne bi imao ništa protiv da se preseli na ,,Nou kamp“, jer želi da igra sa Leom Mesijem, koji bi trebalo da bude glavna karika da se njegov sunarodnik što pre odvede iz Milana.

Ipak, nije Barselona jedini tim koji je zainteresovan za usluge sjajnog napadača. Mančesterski timovi zajedno sa Čelsijem takođe prate razvoj situacije.

S druge strane, Inter ima želju da mu ponudi novi ugovor, ali, Mesi ne zove svakog…

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here