“Slavljenik “Vešović: Bitan meč, iako je prijateljski

0

Uoči večerašnje prijateljske utakmice između Crne Gore i Gruzije, na pres konferenciji održanoj u Podgorici uručena su priznanja dvojici istaknutih reprezentativaca.

Marko Vešović je nagrađen za svoj 50. nastup u dresu reprezentacije, dok je Marko Bakić dobio priznanje za svoj 25. nastup. Priznanja im je uručio predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević.

Iza nas je duga sezona, junski termin je baš nezgodan. Imamo, ipak, dovoljno snage i motivacije da odigramo na pravi način i završimo ciklus kako treba. Velika je želja za dokazivanjem, ova utakmica nam je mnogo bitna iako je prijateljska, jer želimo da se dodatno uigramo pred septembarski start Lige nacija,” izjavio je Marko Vešović, defanzivac Crne Gore.

Vešović i Bakić su izrazili spremnost da, uprkos umoru i izazovima, pruže svoj maksimum i doprinesu pozitivnom rezultatu protiv Gruzije. Ova utakmica je posebno značajna kao priprema za septembarske utakmice u okviru UEFA Lige nacija, gdje Crna Gora ima ambiciju da postigne značajne rezultate.

Predstojeća utakmica protiv Gruzije bit će prilika za selektora Roberta Prosinečkog da dodatno uigra tim i procijeni formu igrača pred ozbiljnije izazove. Uprkos kadrovskim problemima sa povredama ključnih igrača poput Stevana Jovetića, Jankovića i Vujačića, “sokoli” su odlučni da pokažu borbenost i timski duh na terenu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here