Slavoljub Bubanja: Nisam vodio Mančester siti, ali ovo još nisam doživio

foto: sportsport.ba

Crnogorski trener Slavoljub Bubanja kazao je nakon sinoćnjeg debakla Zvijezde od Željezničara 6:0, da je odgovoran za loše rezultate.

On je istakao da u karijeri nije vodio Mančester Siti, ali da nikada nije doživio dva uzastopna poraza a ne tri, i to visoka.

Boli me, nisam vodio Mančester Siti ili tako nešto, ali nikada nisam doživio dva uzastopna poraza, a ne tri i to još ovako visoko… Ono što sam tražio od mojih igrača nisam dobio nego sam čitavo vrijeme gledao FK Željezničar. Ako Željo vodi 3:0, onda se igra opuštenije, ali igrači Želje su željeli još više, a moji se ponašaju kao da oni vode 3:0. Ako je to tako, onda ja nisam napravio ono za šta sam plaćen. Sigurno da ću razgovarati s predsjednikom. Rekao sam igračima ja sam krivac, a ne vi, morate nastaviti igrati fudbal i to je to – kazao je Bubanja, prenosi sportsport.ba.

Bubanja je kazao da je liga BiH jača od 1. CFL.

-Ja sam radio i u Crnoj Gori i u Makedoniji. Ali, po nekoj jačini, za mene je BiH najjača liga. Nije još ništa gotovo, ima se još mnogo igrati. Ja sam došao kao šok terapija, ali nisam uspio. Možda bi jedna pobjeda donijela jedan pozitivan niz ili seriju, ali treba još raditi – zaključio je Bubanja.

Advertisements