Slobodan Drašković saopštio konačan spisak za kvalifikacije

0

Selektor U-17 reprezentacije Slobodan Drašković saopštio je konačan spisak igrača koji konkurišu za nastup na turniru preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na turnir koji se održava u Republici Irskoj putuje 20 igrača – golmani: Nikola Ivezić (Podgorica), Filip Domazetović (Budućnost); odbrana: Nikola Vukotić, Viktor Roganović (Budućnost), Ognjen Đinović (Zeta), Nemanja Božović, Ljubomir Pejović (Podgorica), Milan Radović (Sutjeska), Milun Joković (Kom); vezni red: Filip Radojičić (Sankt Galen, Švajcarska), Andrej Bajović, Marko Vujačić (Podgorica), Kristijan Ernec (Rudar), Jovan Dašić, Aleksa Ćetković (Budućnost), Dušan Šuškavčević (Zemun), Ognjen Bakić (Olimpija, Slovenija), Eldin Rastoder (Mec, Francuska); napad: Lazar Mijović (Budućnost), Bogdan Veljić (Partizan, Srbija).

Od 12. do 18. novembra, ,,hrabri sokoli“ igraće sa Republikom Irskom, Izraelom i Andorom sa ciljem da zauzmu neko od prva dva mjesta u grupi 3. U elitnu rundu vodi i treće mjesto, ali u tom slučaju Crna Gora mora biti među četiri najbolje trećeplasirane ekipe u kvalifikacijama.

Raspored

1. kolo (12. novembar)
16:00 – Crna Gora – Izrael
20:30 – Republika Irska – Andora

2. kolo (15. novembar)
16:00 – Izrael – Andora
20:30 – Republika Irska – Crna Gora

3. kolo (18. novembar)
15:00 – Andora – Crna Gora
15:00 – Izrael – Republika Irska