Šofranac: Gdje je pravda i jednakost? Ne ide ovo ovako

3

Nakon današnje odluke FSCG o izbacivanju Zete i Budve u niži rang, na svom FB profilu oglasio se naš poznati sportski novinar Nebojša Šofranac.

Šofranac se pita gdje je pravda i jednakost…

-Spektakl se nastavlja, o ovom slučaju smo sve rekli, uostalom evo tu i prilog u realnom vremenu, ali sad nastaje ova kazna zabrane napredovanja iduće sezone, pa što treba da rade, čim da se bave cijele godine?! Bolje oduzeti 20 bodova nego ovakva kazna. I prije svega, što sa 70 namještenih utakmica prve i druge lige, mnoge od njih skandalozno providno, gdje su za njih kazne i zabrane, gdje je pravda i jednakost? Ne ide ovo ovako nikako, poručuje Šofranac.

3 COMMENTS

  1. sofro ti stalno prozivas za namjestanje i trbalo je pocet od nekog ,a ona namjestaljka je bila najprovidnija i nije neka steta da provedu jos godinu u trecu ligu.mislim da ce ovo biti nauk ostalima koje prozivas da to ne rade.

  2. aDecic – Mladost sve cisto
    Decic- Jezero sve cisto
    Sve kazniti ili nikoga i ostavku podnesi dosta ga je bilo

  3. Boka….obzirom na tvoje naravoučenije,otvorio si fudbalskoj javnosti oba oka…!!! Može se zaključiti da si se baš zauzeo oko komentara a vezano za represivne mjere protiv Budve i Zete u najmanjoj mjeri kao da tebi lično nešto duguju…E, pa ,Boka…budi ” pozdravljen ” u oba svoja oka…od čika Coe…!!!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here