ŠOK ZA NAVIJAČE JUVENTUSA: Kjelinijeva povreda ozbiljnija od očekivanog!

0

Nakon što je početkom sezone pokidao ligamente koljena, Đorđo Kjelini trenutno prolazi kroz rehabilitaciju i ujedno razmatra svoju budućnost.

Postoji mogućnost da je Kjelini odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Juventusa. Navodno je povreda koljena vrlo teška i potpuni povratak staroj formi će biti teži od očekivanog. Međutim, on nije spreman da potpuno napusti klub.

Kako izvještava Tuttosport, iskusni stoper planira da postane jedan od Juventusovih direktora nakon što završi igračku karijeru. Nadalje, sada, kada ima vremena, takođe vrlo pažljivo prati trenutni rad uprave „bianconera“.

Kjelini nikada nije skrivao želju za radom u Juventusu nakon završetka igračke karijere, a čini se da bi se to moglo ostvariti već u junu sljedeće godine.

Andrea Barzalji je ljetos otišao u penziju i od tada se ponovo pridružio klubu u trenerskoj ulozi, radeći s defanzivcima.

Drugim rečima, kapiten „bianconera“ ne bi trebalo da ima problema sa pronalaženjem uloge koja mu odgovara unutar kluba, jer će njegovo iskustvo biti važno za budućnost Juvea.

Advertisements