ŠOKANTNA ISPOVIJEST: Masakrirao nas je, vratio sam pare i otišao kući!

0

Srbijanski ofanzivac Nemanja Kojić gostovao je u podkastu Sportski zid, a tom je prilikom ispričao zanimljivu anegdotu.

Ona se tiče i Edisa Mulalića, bosanskohercegovačkog stručnjaka koji je u to vrijeme vodio Dečić iz Tuzi.

Kojić je kao veliko pojačanje stigao u Dečić početkom augusta 2021. godine, ali već nakon prvog susreta s Mulalićem bilo je jasno da odlazi!

“Otišao sam u Crnu Goru, u Dečić i proveo desetak dana. Draško Božović, koji je proglašen za najboljeg igrača Crne Gore, on i ja dolazimo kao dva najveća pojačanja u klub. Dolazi trener, neću da ga imenujem, frizura bosanska ovako, ‘sikirče’ udareno ovdje, linija ovoliko debela, istetoviran svuda i kaže: “Alo, vas dvojica, ako ste mislili da ćete da igrate ovdje – ne može!”, prisjetio se Kojić.

“Mi došli prvi dan, masakrirao nas, masakrirao nas. I ja došao kod ovog predsjednika, isto bio Albanac, i kažem: “Ne mogu, evo vraćam pare sve, ja ne mogu, majke mi. Ja da trčim dva i po sata svaki dan po dva puta, ne mogu. Vraćam pare i idem kući”, dodao je sada već 33-godišnji Kojić, koji je prošle sezone nosio dres Zvijezde 09.

Kojić je tada napustio Dečić i otišao u Indoneziju, gdje potpisuje za PSS Sleman, dok je, zanimljivo, Božović ostao u Dečiću, čiji je član i danas.

Mulalić je klupu ovog kluba napustio samo nekoliko sedmica nakon Kojića….

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here