“Spasili smo se što je meč nastavljen”

1

U sinoćnjoj emisiji na Gradskoj TV u kojoj je jedna od tema bio i prošli derbi Dečić-Budućnost, Nebojša Šofranac je komentarisao situaciju na tribinama i van njih.

Šofranac je istakao da je veoma dobro što je meč nastavljen, iako je sve išlo ka tome da se prekine.

Meni su rekli neki od navijača Budućnosti da im nije bio cilj prekid meča, već je cilj bio fudbalska atmosfera. Međutim, čuli smo pjesme na koje su navijači Dečića odgovorili aplauzima. Pošto sam bezbroj puta bio na stadionu Dečića, mogu slobodno da kažem, da su vrlo korektni. To je publika koja voli fudbal, nikad nijesam vidio crtu bilo kakvog nacionalizma, ali evo prema njima ima, iako niko nije srećan zbog toga – kazao je Šofranac.

U Dečiću su svi mislili da se meč neće nastaviti.

Prvo je delegat tražio od sudije da prekine meč, ali on nije htio. Onda je opcija bila još deset minuta čekamo, u suprotnom prekid i tu ide pobjeda Dečića za zelenim stolom. Onda su neki od igrača Budućnosti pričali sa navijačima i rekli im “ako vi kažete da ne igramo, onda ne igramo”, ovdje se sve pravi da mi izgubimo, to se vidi. U Dečiću su svi bili ubijeđeni da je to to, da su dobili. Međutim, upravo tada su navijači shvatili i poručili “mi odlazimo sami, vi se vratitie i igrajte”. Igrači su im poručili da neće izgubiti. Na neki način smo se spaili što je meč nastavljen – kazao je Šofranac.

1 Komentar

  1. pohvalne rijeci sofranca za arsenal da je ova uprava namjestila desetine utakmica od kad vode klub jedino ne smeta to ovim sto su ih instalirali na pozicije ali zato dodje da ih gleda 20 litijasa

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here