Sportska kladionica Meridian: Budimo potpora jedni drugima!

8

Sportska kladionicaMeridian donirala je TV uređaj vrtiću JPU „Irena Radović” u Novom selu, opština Danilovgrad, kako bi mališanima uljepšali boravak u toj ustanovi.

U ime svih roditelja iz vrtića JPU „Irena Radović” želim da se zahvalim na ovako divnom gestu. Hvala puno kompaniji Meridianbet što je upotpunila boravak našim mališanima sa ovako velikom donacijom i uljepšala prostor našeg vrtića.. ” – istakla je predstavnica roditelja, Bojana Šikmanović.

Sportska kladionica Meridian ima odgovornost prema zajednici te često pomaže građanima i institucijama kojima je ta pomoć potrebna.

JPU „Irena Radović” broji 20 mališana pružajući jednaku pažnju sa akcentom na intelektualnu stimulacuju, fizičku aktivnost i socijalne vještine.

Iz kompanije Meridian naglašavaju da im je izuzetna čast što su u prilici da pomognu vrtiću u Danilovgradu, kao i svim institucijama kojima je pomoć potrebna.

Sportska kladionica Meridian obezbijedila je EKG aparat Opštoj bolnici u Bijelom Polju u cilju poboljšanja rada zdravstvene ustanove.

Donaciju je, ispred opšte bolnice u Bijelom Polju, primio direktor ove zdravstvene ustanove Kenan Erović i ovom prilikom se zahvalio na vrijednoj donaciji: 

„Hvala Vam što ste nam izašli u susret i obezbijedili nam EKG aparat koji je bio neophodan našoj bolnici. Naš rad u narednom periodu će biti znatno olakšan.“ 

Lider u svom poslu, sportska kladionica Meridian je pokazala društvenu odgovornost u još jednom navratu na poseban način.

„Zadovoljstvo nam je što možemo da pomognemo zdravstvenim ustanovama širom Crne Gore. Donacija EKG aparata opštoj bolnici u Bijelom Polju je nastavak naše misije koja traje zadnjih par godina. 

Svakako da u narednom periodu nastavljamo sa humanitarnim akcijama kako bi što više zdravstvenih ustanova, udruženja i porodica dobilo pomoć koja im je neophodna! – poručili su iz kompanije Meridianbet.

Zasigurno da niko ne može osporiti i oduzeti društvenu posvećenost i društvenu odgovornost sportske kladionice Meridian. Priča o humanosti i empatiji je priča o kladionici Meridian i posvećenosti prema svojim sugrađanima.

8 COMMENTS

  1. Lijepo bi bilo pomoci djecaku iz Niksica koji je ostao bez dva clana porodice i tako ostao sam…
    Siguran sam da ce se kladionica meridian nekako prikljuciti da pomognu

  2. Svaka cast na ovakvim poduhvatima i humanitarnim akcijama. Bas po ovome mi se Meridian izdvaja kao najbolja sportska kladionica.

  3. Prije svega odlican slogan kojim treba svi da se vodimo. Da pokazemo onoliko koliko mozemo, za dobro nas i ljudi u nasem okruzenju. Realno svaka cast ovoj kladionici koja uvijek koliko mogu da primjetim izlazi u susret kada treba.

  4. Kompanija/sportska kladionica, sta god od mene jos odavno ima samo rijeci hvale! Nije realno da pomazu koliko.. od prilike mislim da se ni sama drzava nije iscimala za svoje gradjane koliko oni.

  5. Jos jedan dokaz da je sportska kladionica Meridian uvjek nesebicno spremna da pomogne. Svaka im cast na svu humanosti samo tako nastavite.

  6. Nisam ni sumnjao u dobro djelo sportske kladionice Meridian mjesecima unazad pomazu koliko mogu i svaka im cast na tome.Samo tako nastavite !

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here