Sportska kladionica Meridian: Budimo potpora jedni drugima!

8

Sportska kladionica Meridian nastavlja društvenu-odgovornu misiju. Pomoć najugroženijim porodicama je od izuzetne važnosti, pa je to najvažniji razlog da podrže socijalne servise namijenjene djeci koja žive u siromaštvu.

Kako bi smanjili rizik od širenja virusa, kompanija Meridianbet donirali su bezkontaktne toplomjere JU Nikšićko pozorište.

Kompanija Meridianbet je odlučila da podrži i pomogne u održavanju besplatnih servisa udruženja Roditelji za podršku najugroženijim porodicama.

Zbog požara koji su se desili na Gorici u mjesecu julu izgorela je ogromna površina zelenila, drveća i borova, samim tim nanešena je ogromna šteta, a to i dokazuje podatak da se požar nije mogao ugasiti čak par dana. Sportska kladionica Meridian je kao i mnogo puta do sada i ovog puta odlučila da se pridruži dobrovoljnoj akciji. Osim uplate donacije, zaposleni kompanije Meridianbet volontirali su tokom akcije čišćenja Gorice.

Simbol društvene odgovornosti i humanosti – Meridianbet je u sklopu Školskog karavana obradovala mališane školskom opremom i poželjeli djeci uspješan tekuće školske godine.

Donacije bolnicama predstavljaju još jednu u nizu potvrda, prije svega društveno odgovorne orijentacije sportske kladionice Meridian, ali i snažene posvećenosti i partnerskog odnosa sa zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori.

Bolnici u Meljinama izvršena je donacija vrijedna 1 000eur. Donirana sredstva upotrijebljena su za nabavku sredstva koja su bila neophodna za zdravstvenu njegu pacijenata.

“Vodimo se tim da ukoliko poslujemo u određenoj zajednici, na neki način budemo i potpora istoj. Prioriteti su jasno postavljeni – prije svega  zdravstvo. U narednom periodu fokusiraćemo se na dugoročne i planirane aktivnosti smišljene sa ciljem da pomognemo određenim grupacijama, u granicama naših mogućnosti.”

Odjeljenju ginekologije opšte bolnice u Kotoru donirana je oprema koja im je bila neophodna. JU Komanski most u Podgorici obezbijeđena su sredstva za ličnu higijenu i ostale potrepštine za djecu u ovom zavodu.

Odjeljenju dermatologije, u fazi renoviranja, donirane su stolice za prijemno odjeljenje, televizor za ordinaciju gdje pacijenti primaju terapijiu i klima namijenjena sa prostoriju gdje bave medicinske sestre.

U saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi, organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi za zaposlene.

Sportska kladionica Meridian svoju društvenu odgovornost pokazala je kako u Crnoj Gori, tako i širom Balkana, darivanjem na hiljade paketa pomoći u saradnji sa organizacijom Crveni krst.

Iza svake price stoji tud, upornost I dobra volja, ali I inspiracija koja posebno motiviše –  Sportska kladionica Meridian podržala je rad fonacije Budi human.

Zaposleni i čelnici kompanije Meridianbet su izuzetno pokazali spremnost da pomognu naporu koji država i državne institucije sprovode u suzbijanju posledica koronavirusa. 

Takođe, sportska kladionica Meridian, u saradnji sa NVU Žene Bara, donirala je pakete hrane Narodnoj kuhinji u tamošnjem gradu. 

Nesebičnim angažmanom kompanije Meridianbet, Narodna kuhinja imala je mogućnost da malo oplemeni obroke, kao i da pored kuvanih obroka koje svakodnevno dijele najugroženijim sugrađanima, nekome pored ručka možda obezbijede i doručak, večeru ili užinu za djecu. 

Meridianbet, kao lider u proizvodnji i priređivanju igara na sreću, zadugo će biti simbol humanosti koji pruža nesebičnu podršku i pomoć mnogim zdravstvenim ustanovama i pojedincima širom regiona.

8 COMMENTS

 1. Nisam ni sumnjao u dobro djelo sportske kladionice Meridian .. mjesecima unazad pomazu koliko mogu i svaka im cast na tome.. Samo tako nastavite !

 2. Kamo srece da se na kladionicu Meridian ugledaju i druge kladionice sirom Crne Gore i pomognu kome je pomoc potrebna ..
  Necije malo,nekome je mnogo !

 3. Meridian kladionica je najbolja sportska kladionica upravo zbog toga sto se bave ovakvim stvarima. Za primjer !

 4. Nisam primjetio da se ijedna sportska kladionica bavi ovakvim stvarima, nazalost, osim Meridian kladionice. Za svaku pohvalu stvarno.. pogotovo u danasnje vrijeme svaka pomoc je dobrodosla a oni izgleda nemaju problema sa tim da je pruze onima kojima je potrebna

 5. Jos jedan dokaz da je sportska kladionica Meridian uvjek nesebicno spremna da pomogne. Svaka im cast na svu humanosti samo tako nastavite.

 6. E ovakvu poruku zelim bas svaki dan! Jeste da je cudno to sto je jedna sportska kladionica upustila u doniranje svega i svacega onima kojima je to potrebno ali ok. Valjda daju neku motivaciju onima od kojih se ocekuje da pomognu, a takvih firmi je mnogo.

 7. @Sasa nije toliko do kladionica koliko do toga da se i pojedinci i generalno razne firme moraju ukljuciti u nesto slicno.
  Nazalost zivimo u takvom vremenu gdje su mnogi ostali bez posla, previse je toga… zatim i te bolnice su nikakve a ova sportska kladionica je mnogo puta pomagala u vidu opreme.
  Slijedimo koliko mozemo njihov primjer…

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here