Sportska kladionica Meridian: Pronađi najbližu Tobacco S press ili Tobacco shop trafiku i osvoji poklone!

8

Sportska kladionica Meridian je pripremila još jednu sjajnu promociju. I ovog puta vas očekuju sjajni bonusi i super pokloni.

Sve što je potrebno kako bi ste se kvalifikovali u ovoj promocije jeste da u mjesecu oktobru  depozit za klađenje uplaćujete putem Tobacco S press ili Tobacco Shop trafikama.

Naime, svakog dana na prvu uplatu od 5e i više ostvarujete pravo na 10% bonusa.

Ali ni to nije sve, kako ste i sami navikli kad je u pitanju sportska kladionica Meridian očekuje vas veliki broj poklona, pa ni ovog puta nisu pravili izuzetak.

Svakom uplatom od 5e i više kvalifikujete se za osvajanje Moye Fit Pro M6, koji će se dodjeljivati svakog petka u mjesecu novembru.

Pravila nisu teška, a put do poklona je svakako lak. Pronađite najbližu Tabacco S press trafiku i uplatite svoj depozit za klađenje putem MeridianPay ili MPos terminala. Dok vas na Tabacco shop trafikama očekuje uplata depozita za klađenje putem SmartPos dopune. 

Ako još uvijek niste registrovani igrač na meridianbet.me sajtu, sad je pravo vrijeme da isprobate svoju sreću online putem. Kao poklon dobrodošlice očekuje vas 10e bonusa za odigravanje sportske ponude, kao i 300 spinova za isprobavanje Meridianovog online kazina koji posjeduje preko 2000 igara.

8 COMMENTS

  1. standardno kao i uvijek odlicne promocije kada je u pitanju sportska kladionica meridian..
    posebno su mi dobre jer se dodjeljuje bonus na kladjenje prilikom uplate depozita

  2. glavna nagrada mi toliko i nije bitna ,koliko bi mi dobrodosao bonus jer svakoga danas kladim se u sportskoj kladionici meridian ..

  3. Ovo je odlicna stvar koju nudi Meridian kladionica kad možeš ispred kuće na kioscima uplatiti depozit ne moraš ići na uplatno mjesta a pritom stalno neke promocija

  4. Ja sam više redovan na Tabacco Shopu pored moje zgrade. Meridian kladionica stalno daje neke promocije kad je ovaj nacin uplate u pitanju a i bonus malo li je 10%

  5. Sjajan bonus na ovaj nacin uplate, redovno mi se isplati , i jos ucestvujem u nagradnoj igri.. sto da ne

  6. @Sasa bonusi su ok kada su bez uslova,a oni redovoni stave nesto pa je bolje isti taj bonus da zadrze za sebe nego da mi ga daju.

  7. @Maksime previse si optimistican. Koliko igram kod njih jedino sto dobijam su bonusi, nagrade vidim samo ovako na sliku.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here