Sportska kladionica Meridian: Uplati depozit putem trafike, i Smart Watch je tvoj!

6

Sportska kladionicaMeridian obiluje poklonima svoje vjerne igrače, tako je i ovog puta.

Registruj se na meridianbet.me i kladi se besplatno na Meridian online sajtu uz 5eur kazino bonusa. Registruj se samo danas i dobijaš 10eur bonus za sportsko klađenje.

Koji je vaš omiljeni način uplate depozita? Naš savjet je da u mjesecu Novembru izaberete putem trafike, tačnije Tobacco S press ili Tabacco shop trafiku. Do sad niste koristili ovaj način uplate? Sigurni smo da je ovo sjajna prilika da baš sad isprobate svoju sreću.

Svakog dana u mjesecu Novembru, na prvu uplatu depozita u iznosu od 5e i više putem pomenutih trafika, na poklon dobijate 10% bonusa.

Ali to nije sve! Ako često učestvujete u promocijama, turniruma koje je pripremila sportska kladionica Meridian sigurno ste upućeni kako vas uvijek očekuju sjajni pokloni, a da nisu u vidu bonusa, samim tim tako je i ovog puta!

Tačnije svakom uplatom depozita u iznosu od 5 i više putem Tobacco S press i Tabacco shop trafika kvalifikujete se za osvajanje Smart Watch sata, koji će se dodjeljivati ponedeljkom!

Isprobaj i ti svoju sreću u sjajnoj promociji koja je aktuelna čak cijeli mjesec Novembar, i osim bonusa osvoji jedan od satova!

Meridianbet je globalni lider u sportskom klađenju i online kazinu koji pruža uslugu odgovornog klađenja za sve korisnike usluga.

Kompanija privlači najveće talente u industriji, sa više od 1,100 zaposlenih širom svijeta, pružajući zabavno i odgovorno klađenje igračima širom svijeta.

Kao lideri industrije igara na sreću, fokusirani su na inovacije u sportskom klađenju i online kazinu pružajući izvanredno iskustvo igračima.

Meridianbet se pridržava najsigurnijih i najinovativnijih standarda i regulativa u sferi igara na sreću, tako što će se pobrinuti da svaki korisnik doživi najbolju moguću uslugu.

6 COMMENTS

  1. Ili uplacujem preko tabacco trafike ili preko agenta….
    Steta sto vise nema bonusa od 10% preko agenta,nadam se da ce tocopet da uvedu

  2. Generalno samo bonusi su ok, ali ovaj sat je kao neka dodatna motivacija za neki depozit za kladjenje… od prilike i uplacujem samo zbog toga sto je povoljnije u odnosu na druge nacine.

  3. Generalno ovakve nagrade samo najbolji tj parasi dobijaju… meni je gotiva ovaj terminal u kladionicu , barem znam da su bonusi na bas svaku uplatu.

  4. ako cemo uporedjivati kad su načini uplate depozita u pitanju tabacco za sada nudi ono najbolje. I promocije i bonusi su odlicni.

  5. Nešto po čemu se izdvaja Meridian kladionica od ostalih i po čemu su za sad najbolji to je što na bilo koji način uplate depozita za kladjenje imaju nekih bonusa ili promocija.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here