Sportska kladionica Meridian: Uplati depozit putem trafike, i Smart Watch je tvoj!

8

Sportska kladionicaMeridian obiluje poklonima svoje vjerne igrače, tako je i ovog puta.

Registruj se na meridianbet.me i kladi se besplatno na Meridian online sajtu uz 5eur kazino bonusa. Registruj se samo danas i dobijaš 10eur bonus za sportsko klađenje.

Koji je vaš omiljeni način uplate depozita? Naš savjet je da u mjesecu Novembru izaberete putem trafike, tačnije Tobacco S press ili Tabacco shop trafiku. Do sad niste koristili ovaj način uplate? Sigurni smo da je ovo sjajna prilika da baš sad isprobate svoju sreću.

Svakog dana u mjesecu Novembru, na prvu uplatu depozita u iznosu od 5e i više putem pomenutih trafika, na poklon dobijate 10% bonusa.

Ali to nije sve! Ako često učestvujete u promocijama, turniruma koje je pripremila sportska kladionica Meridian sigurno ste upućeni kako vas uvijek očekuju sjajni pokloni, a da nisu u vidu bonusa, samim tim tako je i ovog puta!

Tačnije svakom uplatom depozita u iznosu od 5 i više putem Tobacco S press i Tabacco shop trafika kvalifikujete se za osvajanje Smart Watch sata, koji će se dodjeljivati ponedeljkom!

Isprobaj i ti svoju sreću u sjajnoj promociji koja je aktuelna čak cijeli mjesec Novembar, i osim bonusa osvoji jedan od satova!

8 COMMENTS

  1. Nije tako losa promocija na sajtu koju nudi sportska kladionica Meridian … posebno je dobra stvar po pitanju bonusa

  2. Cesto uplacujem ili na trafiku tabacco ili putem agenta samo zbog bonusa… dosta znsci posebno za nas igrace koji se kladimo skoro svakoga dana ..

  3. Inace najcesce uplatim depozit preko trafike najvise jer je bonus koji dobijem kroz taj nacin uplate odlican..

  4. @Mateja bonusi jesu ok, ali ovog sata je preko glave. Moj depozit za kladjenje i ide ovim putem samo zbog bonusa i pristupacnosti. Nista drugo.

  5. @Riki bonusi su standardni, tj jedino na ovaj nacin ih ne diraju i zbog se od istog ne odvajam. Nagrade svakako ne gledam, pa se i ovaj put ne nadam nicemu.

  6. Meridian kladionica pored super ponude za kladjenje uz najvece kvote uvijek i neke poklone spremi.
    Sto se tice promocija na prvom su mjestu

  7. Nešto po čemu se izdvaja Meridian kladionica od ostalih i po čemu su za sad najbolji to je što na bilo koji način uplate depozita za kladjenje imaju nekih bonusa ili promocija.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here