Spremite se polijećemo uz finale super kupa Evrope. Čelzi i Liverpul „GLADNI TROFEJA“ !!!

0

Čelzi – Liverpul 

Meridian tip GG3+ 

Još prije nego što je krenula lopta sa centra u finalnim mečevima Lige šampiona i Lige Evrope, znalo se da će na početku nove sezone u borbi za prvi evropski trofej biti dva engleska kluba.

Liverpul je osvojio Ligu Šampiona, dok je u Ligi Evrope Čelsi podigao pehar. Tako će prvi put u skoro 50 godina istorije Superkupa, snage na terenu odmjeriti dva Premierligaša. Ono sto raduje navijače tima sa Enfilda na koje je Meridian postavio kvotu preko 1,7 je povratak u grad u kojem su pre 14 godina osvojili svoj peti „ušati pehar“. Istanbul će uvek biti u srcima „Redsa“ posle onog čuvenog finala protiv Milana.

Sa druge strane pobjeda „plavaca“ je plaćena kvotom preko 5 dok je na GG3+ kvota 1,99.

Sem osnovne ponude Meridian je za sve ljubitelje najsporednije stvari na svijetu pripremio pravi fudbalski specijal  iz kojeg izdvajamo: GG glavom na meču sa kvotom 22. M. Salah postiže dva gola na meču sa kvotom 4, dvostruki strijelac na meču je nagrađen koeficijentom 3, dok ukoliko očekujete 2 brza gola do 15 minuta dobit će te kvotu 12.

Utakmica se igra na novom Bešiktaš park stadionu, koji će, to nema nikakve sumnje, biti ispunjen navijačima u crvenom i plavom. Superkup Evrope će biti specifičan i po tome što će ga suditi Francuskinja Stefani Frapar i ona će biti prvi ženski arbitar u UEFA finalima.

Finale Liverpul – Čelsi možete pratiti u svim Meridianovim poslovnicama.

Advertisements