Spužani počeli pripreme, stigla četiri pojačanja

0
ilustracija

Fudbaleri OFK Spuža počeli su pripreme za rugi dio sezone.

Kako nam je ovo debitantska sezona, a imamo cilj da napravimo ozbiljan klub u što kraćem vremenskom periodu odlučili smo da već 17.01.2021 obavimo prozivku i da počnemo sa radom. Naš primarni cilj jeste da već narednu sezonu izborimo ulazak u viši rang i polako se spremamo već za taj podvig, jer fudbal nije djelanost u koju se može preko noći uspjeti, nego se mora stalno raditi i usavršavati. Za sada smo dogovorili saradnju sa provjerenim igračem koji je bio na dvojnu registraciju kod nas u prvom dijelu Jagošem Sćepanovićem (Drezga), takodje i sa Ognjenom Raičkovicem (Drezga), Novak Dragojević (Iskra) i Mirko Vučeljić (Iskra), a definitivno naše najveće pojacanje će biti nastavak saradnje sa sefom strucnog staba Lukom Pejovicem. On ce u ovom dijelu obavljati ulogu trener-igrača kako bi njegovo fudbalsko znanje i iskustvo na lakši i brži način prenosio na naše igrače. Zakazali smo već nekoliko prijateljskih utakmica kako sa ekipama iz našeg ranga, tako i našim prvoligašima jer želimo da svaki naš igrač dobije priliku a postoji velika vjerovatnoća da igramo utakmicu i sa timom koji nije iz Crne Gore.

Iz kluba su pozvali sve zainteresovane fudbalere koji žele da podrže njihov projekat da im se jave!

Ovom prilikom pozivamo sve igrače koji smatraju da imaju kvalitet i fudbalsko znanja a žele da podrže naš projekat da se ne ustručavaju i da nas kontaktiraju, slobodno da dođu, jer mi ćemo sigurno dati priliku svima i uvjek će biti mjesta za dobrog igrača, jer ne radimo na sistemu kao neki klubovi da neko zbog nekoga mora da igra, kod nas ce igrati samo najbolji i to je glavna politika kluba.

Takođe, pozvali su lokalnu samoupravu i sve subjekte u opštini Danilovgrad da im pomognu.

Na kraju ćemo kazati i da smo jedini fudbalski klub u Crnoj Gori koji ulaze lično svoja finansijska sredstva za razvitak Crnogorskog fudbala i afirmaciju mjesta iz kojeg potičemo, da smo sve do sada napravili bez ičije pomoci, pa pozivamo i lokalnu samoupravu (opštinu Danilovgrad), privredne subjekte kao i ljubitelje i prijatelje fudbala da se priključe i pomognu naš klub jer smo mi definitivno nešto novo i uspješno a sama činjenica da ulažemo lično svoja finansijska sredstva govori o tome koliko smo hrabri i koliko znanje posjedujemo, pa da smo prava adresa za uspjeh. Nije uspjeh kada imate sve pa napravite nesto, a sigurno da nije lako od ničega napaviti opet to nešto. Podsjećamo da nas niko nije pomogao, nemamo svoj stadion, a opet nećemo odustati od zacrtanog, saopštili su iz OFK Spuža.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here