SR donirala opremu klubovima

0

Na sastanku koji je organizovan povodom uručenja donacije, u vidu sportke opreme – fudbalskih lopti, prisustvovali su predstavnici svih ekipa koji se takmiče u seniorskoj ligi Srednje regije FSCG.

Tom prilikom sekretar Momo Saveljić im je uručio po deset fudbalskih lopti.

Odlučili smo se na ovaj potez kako bi donekle olakšali funkcionisanje klubova Srednje regije. Uvidjeli smo da skoro svim klubovima nedostaju upravo ovi osnovni rekviziti pa smo im donirali po pet lopti za odigravanje utakmica i isto toliko za treninge – kazao je Saveljić tokom uručenja donacije.

Predstavnici FK „Drezga“, FK „Ribnica“, FK “Crvena stijena“, FK „Gorštak“, FK „Zabjelo“ i FK „Mladost Lješkopolje 1970“ su izrazili zadovoljstvo i zahvalnost na ovoj donaciji.

Da nema ove pomoći od Srednje regije FSCG mi ne bismo mogli nastaviti takmičenje u proljećnjem dijelu šampionata. Ovo nije prva pomoć koju naš klub dobija, već smo uvijek nailazili na širom otvorena vrata kod naše matične kuće, a nadamo se da će mo i u buduće nailaziti na razumijevanje – kazao je Brano Stojanović sekretar FK „Drezga“ – Piperi.

Željko Tomašević – trener FK „Mladost Lješkopolje 1970“ je istakao

Ovo je odličan potez, pogotovo za klubove koji nemaju sredstava ni mogućnosti kakvi su uglavnom klubovi u Srednjoj regiji, jer svi smo svjedoci u kakvim uslovima funkcionišu. Ovom prilikom se zahvaljujem na donaciji.

Momo Saveljić je istakao da se neće stati sa ovim, već da će u narednom periodu Srednja regija FSCG i ostalim klubovima pokušati da obezbijedi slične donacije.