Srećna srijeda i najbolje kvote vam obezbjeđuju novi telefon!

8

Jeste li spremni za novu promociju koju je pripremila sportska kladionicaMeridian?

Svi obožavaoci sportske ponude će biti veoma zadovoljni sa istom.

Znamo sportska kladionica Meridian osim sjajne ponude, uvijek u ponudi ima moćne kvote uz koje je dobitak mnogo sladji. 

Ovog puta sve što je potrebno jeste da nabildujete svoju kvotu, a osim dobitaka koji vas očekuju sjajni pokloni su spremni!

Jeste li svoju sreću isprobali uz sjajnu opciju koja je omogućena, odnosno Betbuilder?

Vjerujemo da je ovo jedna od najboljih opcija koja je mnogima privukla pažnju. Više nema potrebe da se razmišljate koju igru da odaberete, uz sjajnu opciju Betbuilder na tiketu možete na jednom paru odabrati više igara, sjajno zar ne?

Svake srijede igrač koji bude imao najviše odigranih tiketa sa opcijom Betbuilder na poklon dobija telefon Xiaomi Redmi Note 10!

Ako se pitate da li je samo jedan telefon u pitanju, odmah da kažemo imate tri mogućnosti, odnosno 10.11./17.11./24.11. su vaši srećni datumi u ovom mjesecu.

Ali to nije sve, izabrali ste baš Betbuilder opciju i vaš tiket je nedobitan? 

Sportska kladionica Meridian je odlučila da iznenadi sve igrače, pa na sve nedobitne tikete igrači dobijaju 10% cashback bonusa!

Kao što ste i sami mogli zaključiti Betbuilder je savršena opcija, koja osim što je dostupna u standardnoj ponudi pruža mogućnost da iskombinujete više parova odjednom i to na istom meču.

Što znači da je potrebno samo da izaberete srećnu srijedu, povežete više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a sportska kladionica Meridian vam omogućava jedinstvenu kvotu na izabrane igre!

8 COMMENTS

  1. Nije tako losa nagrada,telefon … Betbuilder jesam par puta odigrao ali nisam imao srece ali s obzirom da svakako igram svakoga dana, 2-3 tiketa sa manjom uplatom nista ne gubim ako pokusam

  2. Ovo je samo bacanje pare,nema sanse da moze sve igre da dodju na tiketu a i ako se to desi jedan slucaj od 100 njih

  3. Generalno na ovaj bet builder ipak treba da se stavi malo vise para na tiket… i ovako ima iznenadjenja gdje ne mogu pogoditi jednu igru a ne vise.

  4. Nije losa promocija, lagana kao i uvijek kada je u pitanju ova sportska kladionica…. ali ima manijaka koji ce drat ovu opciju samo da bi dobili telefon pa se ne isplati mucit.

  5. Kad je rijec o nagradama , Meridian je najbolja sportska kladionica. Kod njih je to bukvalno svakodnevnica tako da uvijek postoji neka mogucnost osvajanja istih.

  6. Betbuilder je sjajna opcija koju Meridian ima u ponudi. Par puta sam sastavio tiket na taj nacin i nista dobio nisam i valjda zbog toga vise nisam pokusavao.. nije zamisao uopste losa ali valjda navika je cudo..

  7. Betbuilder je odlična stvar koja se može naći u Meridian kladionici, kao i ova promocija za ovako dobre nagrade treba ovo iskoristiti

  8. Promocija odlična, uslovi su okej, nagrade najbolje Meridian kladionica stvarno zna da osmisli zanimljive  promocije

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here