Srećna srijeda i najbolje kvote vam obezbjeđuju novi telefon!

6

Jeste li spremni za novu promociju koju je pripremila sportska kladionicaMeridian?

Svi obožavaoci sportske ponude će biti veoma zadovoljni sa istom.

Znamo sportska kladionica Meridian osim sjajne ponude, uvijek u ponudi ima moćne kvote uz koje je dobitak mnogo sladji. 

Ovog puta sve što je potrebno jeste da nabildujete svoju kvotu, a osim dobitaka koji vas očekuju sjajni pokloni su spremni!

Jeste li svoju sreću isprobali uz sjajnu opciju koja je omogućena, odnosno Betbuilder?

Vjerujemo da je ovo jedna od najboljih opcija koja je mnogima privukla pažnju. Više nema potrebe da se razmišljate koju igru da odaberete, uz sjajnu opciju Betbuilder na tiketu možete na jednom paru odabrati više igara, sjajno zar ne?

Svake srijede igrač koji bude imao najviše odigranih tiketa sa opcijom Betbuilder na poklon dobija telefon Xiaomi Redmi Note 10!

Ako se pitate da li je samo jedan telefon u pitanju, odmah da kažemo imate tri mogućnosti, odnosno 10.11./17.11./24.11. su vaši srećni datumi u ovom mjesecu.

Ali to nije sve, izabrali ste baš Betbuilder opciju i vaš tiket je nedobitan? 

Sportska kladionica Meridian je odlučila da iznenadi sve igrače, pa na sve nedobitne tikete igrači dobijaju 10% cashback bonusa!

Kao što ste i sami mogli zaključiti Betbuilder je savršena opcija, koja osim što je dostupna u standardnoj ponudi pruža mogućnost da iskombinujete više parova odjednom i to na istom meču.

Što znači da je potrebno samo da izaberete srećnu srijedu, povežete više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a sportska kladionica Meridian vam omogućava jedinstvenu kvotu na izabrane igre!

6 COMMENTS

  1. Redmi telefoni zapravo nisu nimalo losi ,tako da,zasto da ne … neko sam ko igra skoro svakoga dana u sportskoj kladionici Meridian i znam za ovu ponudu betbuilder ,dobre su kvote

  2. Najvece kvote u Meridianu su upravo ono sto me i privuklo toj kladionici.. ponuda za sportsko kladjenje odlicna.. jos i ova nagrada, fino bi mi pala

  3. Da je ovako lako dobijati nagrade na svaku promociju bi ucestvovao… ali nije, cista navlakusa da se igra jos vise, cist primjer svega navedenog.

  4. A ni obican tiket nije moguce pogoditi… ovdje jesu nesto jace kvote ali treba imati mota, vjerovatno i pogoditi tek iz 10og puta.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here