Srećna srijeda i najbolje kvote vam obezbjeđuju novi telefon!

8

Jeste li spremni za novu promociju koju je pripremila sportska kladionicaMeridian?

Svi obožavaoci sportske ponude će biti veoma zadovoljni sa istom.

Znamo sportska kladionica Meridian osim sjajne ponude, uvijek u ponudi ima moćne kvote uz koje je dobitak mnogo sladji. 

Ovog puta sve što je potrebno jeste da nabildujete svoju kvotu, a osim dobitaka koji vas očekuju sjajni pokloni su spremni!

Jeste li svoju sreću isprobali uz sjajnu opciju koja je omogućena, odnosno Betbuilder?

Vjerujemo da je ovo jedna od najboljih opcija koja je mnogima privukla pažnju. Više nema potrebe da se razmišljate koju igru da odaberete, uz sjajnu opciju Betbuilder na tiketu možete na jednom paru odabrati više igara, sjajno zar ne?

Svake srijede igrač koji bude imao najviše odigranih tiketa sa opcijom Betbuilder na poklon dobija telefon Xiaomi Redmi Note 10!

Ako se pitate da li je samo jedan telefon u pitanju, odmah da kažemo imate tri mogućnosti, odnosno 10.11./17.11./24.11. su vaši srećni datumi u ovom mjesecu.

Ali to nije sve, izabrali ste baš Betbuilder opciju i vaš tiket je nedobitan? 

Sportska kladionica Meridian je odlučila da iznenadi sve igrače, pa na sve nedobitne tikete igrači dobijaju 10% cashback bonusa!

Kao što ste i sami mogli zaključiti Betbuilder je savršena opcija, koja osim što je dostupna u standardnoj ponudi pruža mogućnost da iskombinujete više parova odjednom i to na istom meču.

Što znači da je potrebno samo da izaberete srećnu srijedu, povežete više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a sportska kladionica Meridian vam omogućava jedinstvenu kvotu na izabrane igre!

Meridianbet je globalni lider u sportskom klađenju i online kazinu koji pruža uslugu odgovornog klađenja za sve korisnike usluga.

Kompanija privlači najveće talente u industriji, sa više od 1,100 zaposlenih širom svijeta, pružajući zabavno i odgovorno klađenje igračima širom svijeta.

Kao lideri industrije igara na sreću, fokusirani su na inovacije u sportskom klađenju i online kazinu pružajući izvanredno iskustvo igračima.

Meridianbet se pridržava najsigurnijih i najinovativnijih standarda i regulativa u sferi igara na sreću, tako što će se pobrinuti da svaki korisnik doživi najbolju moguću uslugu.

8 COMMENTS

  1. upucen sa u vezi nove ponude koje nudi sportska kladionica meridian .. nije osa stvar betbuilder jer ima odlicne kvote samo treba biti maher i sve igre pogoditi

  2. betbuilder sam isprobao par puta i nisam imao srece,prosto nema sanse da mi sve igre dodju ..
    ali motram pohvaliti da imaju odlicne bonuse

  3. Upoznat sa svim sto se bet bildera tice ali iskreno ne praktikujem previse tikete na tu foru.. zamisao je odlicna, pravis kvotu koju ti zelis i to sve na jednom mecu ali mislim da je najvise do navike.. ali u svakom slucaju, ko voli nek izvoli.. s vremena na vrijeme treba probati 🙂

  4. Promocija odlična, uslovi su okej, nagrade najbolje Meridian kladionica stvarno zna da osmisli zanimljive  promocije

  5. Betbuilder je odlična stvar koja se može naći u Meridian kladionici, kao i ova promocija za ovako dobre nagrade treba ovo iskoristiti

  6. Ma treba znat ovaj Bet Builder..generalno nekada je tesko pogoditi jednu igru a ne vise njih, pa se zato i ne upustam u ovo.

  7. Ova sportska kladionica ima promocija za svaku novinu, ali i sve im je pokriveno sa nagradama, kao sto je casino koji recimo ja najcesce igram.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here