Šta ja da radim… Da uzmem pištolj da upucam nekoga? Tri gola iz kontre smo dobili, zar ja da uđem i da skačem sa Ivanićem?

0

Zvezda je sinoć odigrala sjajan meč savladavši šampiona Rumunije ekipu Kluža sa ubjedljivih 4:0.

Trener rumunskog tima Mariuš Sudumika nakon utakmice nije krio razočarenje zbog lošeg rezultata svog kluba.

 U prvom redu, moram da priznam da je sraman rezultat. Sve je ostvareno zahvaljujući nevjerovatnim greškama individualaca. Ne želim da žalim za tim, ne želim da moji puleni i dalje nastave sa ovakvim stanjem. Želim da naglasim da smo se susreli sa odmornijom ekipom, vidjeli smo su dobili sve duele u igri 1 na 1. Vidjeli ste i sami da su dva puta stigli do kaznenog prostora i da su postigli dva gola, rekao je on.

Istakao je da je upozoravao svoje igrače na opasnost koja preti od Milana Pavkova.

– U drugom poluvremenu smo im poklonili dva gola. U igri 1 na 1 i posle kornera i slobodnih udaraca smo olako primili golove. To treba vježbati i ako je to moja greška, preuzimam je. Kada smo se smirivali i sređivali, dobijali smo gol. Ja sam ih upozoravao na igrača poput Pavkova na koga idu sve lopte i koje on sprovodi dalje. Kod drugog gola, niko se ne podmeće da spriječi šut. U petom minutu počinjemo sa 0:1, iako sam rekao da je prvih četvrt sata najbitnije. Ovako nešto nisam vidio ni u trećoj diviziji gdje sam bio trener. Imam snage dovoljno da priznam svoju grešku. Mislim da bi trebalo još sedam igrača da sjedi pored mene i oni treba da objasne šta se desilo. Treba da ih je stid, kazao je Sudumika.

On je nasmijejao sve prisutne na konferenciji za novinare posle meča.

– Šta ja da radim… Da uzmem pištolj da upucam nekoga? Tri gola iz kontre smo dobilizar ja da uđem i da skačem sa Ivanićem? Je l griješim u nečemu?, rekao je on.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here