Šta kažu kvote, može li Hetafe umiješati prste u trku za titulu!?

0

Barselona na svom „Camp Nou“ stadionu dočekuje u okviru 24. kola Madridski Hetafe. 

Gledajući tabelu ovo je vjerovatno derbi ovog kola jer se sastaju druga i treća ekipa. Sjajni Hetafe, čiju igru je pohvalio i trener komšija Zinedin Zidan, u dvadeset i tri kola sakupio je četrdeset i dva boda što mu je omogućilo plasman među prve tri ekipe. Pobjedom bi se Barseloni približio na samo četiri boda i čekao kiks Reala da zakuva pitanje osvajača titule. Mnogi bi rekli da je ovo samo bljesak ekipe Pepe Bordalasa ali oni su prošle sezone u zadnjem kolu ispustili učešće u Ligi Šampiona i njihova dobra igra donosi rezultate i ove. Stoga smatramo da mogu do istorisjkog trijumfa i pobjede nad Barselonom. Meridianbet daje kvotu 8 za ovu pobjedu Hetafea. 

Četiri pobjede su vezali posle poraza od Reala i sve četiri su pobijedili sa nulom. Kakav odgovor na lošu igru protiv Reala! Ovo je odličje samo velikih ekipa. Zadržati Barsu na ‘nuli’ na Nou Kampu je stvarno težak posao, pa prema tome predlog za igru je 2&3-4 po kvoti 14 u Meridianbetu. 

Rani gol sigurno bi pokrenuo spektakl na Kamp Nou i sjajno otvoreno drugo poluvrijeme bez kalkulacija. Sigurno je da X nije opcija ni za jedne ni za druge pa nam je spektakl već najavljen. Gol do 15. minuta i 2+ golova u drugom poluvremenu možete naplatiti u Meridianbetu po kvoti 5.30

 

Advertisements