Šta nas očekuje u nastavku sezone?

1

Nakon duge pauze izazvane korona virusom, uskoro se nastavlja takmičenje u Prvoj fudbalskoj ligi Crne Gore.

Šampionat se nastavlja za tačno deset dana i već na startu nas očekuju zanimljivi dueli. Budućnost je i dalje favorit broj 1 u borbi za titulu. Aktuelni prvak, sastav Sutjeske pokušaće da pomrsi račune “plavima”, ali pitanje je koliko je to moguće u ovom trenutku.

Trećeplasiana Iskra je na nikad boljoj poziciji u svojoj istoriji. Izabranici Aleksandra Nedovića zauzimaju 3. mjesto na tabeli i na korak su od plasmana na evro scenu.

Da li je pauza u šampionatu pomogla ili odmogla Rudaru koji je na 4. poziciji saznaćemo za desetak dana, ali treba naglasiti da su momci Edisa Mulalića igrali sjajno do prekida sezone.

Petoplasirana Zeta vreba plasman u Evropu, dok iste ambicije ima tim Podgorice koji je na jednoj poziciji niže.

Na iznenađenje mnogih je pozicija na kojoj se nalazi OFK Titograd. Ekipa sa Starog aerodroma je na 7. poziciji sa samo 23 boda, koliko ima i osmoplasirani Petrovac.

Borbu za prvoligaški život vodiće Kom koji je na 9. mjestu (22), odnosno Grbalj koji je posljednjoj poziciji sa 18 osvojenih bodova.

Koliko su klubovi mogli da se konsoliduju za kratak period ostaje nam da vidimo za deset dana kada će se lopta ponovo zakotrljati na našim fudbalskim terenima.

Parovi 34. kola:

ZETA-GRBALJ

BUDUĆNOST-OFK TITOGRAD

KOM-ISKRA

PETROVAC-SUTJESKA

PODGORICA-RUDAR

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here