Stanković emotivan: Najveći uspjeh od Barija, moramo da osvježimo tim!

1

Crvena zvezda je remizirala sa Bragom i tako ostvarila prolaz u osminu finala Lige Evrope. Trener crveno-bijelih Dejan Stanković nije krio oduševljenje nakon ostvarenog uspjeha.

Stanković je ovaj uspjeh ocijenio kao najveći posle Barija.

Da, posle Barija ovi momci su ispisali istoriju. To je ta utakmica, to je taj momenat… Bilo je teško, mnogo izostanaka, malo nas je poremetila povreda Njegoša prije meča. Ovo je pobjeda za sve crveno-bijele, one koji znaju da se raduju i pate za Crvenu zvezdu. Čestitke mom stručnom štabu koji su 24 sata svakog dana uz moje momke. Na kraju dolaze oni, oni koji pišu istoriju i ginu za ovaj dres. Svaka čast, 11 bodova u ovakvoj grupi, rekao je Stanković.

Na pitanje novinara da li Zvezda može otići još dalje u Ligi Evrope Stanković je rekao:

Ja sam realista, mi moramo da radimo još dosta, da malo i osvježimo tim, ali to je nešto o čemu ćemo pričati posle. Nisam svjestan još velikog uspjeha. Bilo je lijepih momenata, ali ovo je ono pravo, zaključio je Stanković.

1 Komentar

  1. This is a interesting article by the way. I am going to go ahead and bookmark this article for my sister to check out later on tomorrow. Keep up the fine work.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here