Stanković: Strpljenjem i prekidima do pobjede, vrijeme je da sklonimo momke sa terena

0

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, ocenio je posle pobede protiv Mladosti da je trijumf stigao kao posledica strpljenja i dobrih prekida.

– Teško je kada se protivnik brani u „bloku“ sa deset igrača. U takvim situacijama je potrebno strpljenje, dobar prekid, kao što je i bio slučaj na današnjem meču. Imali smo niz od dosta utakmica u poslednjih 40 dana, igrači su to odlično izgurali i uradili sve kako smo se dogovorili. Utakmicu ste i sami videli, ne bih komentarisao nešto previše. Pobedili smo 4:1, mogli smo da damo još golova, a isto tako smo mogli i da primimo, rekao je Stanković.

Reprezentativna pauza dolazi u pravom trenutku.

– Pauza dolazi u pravom momentu. Igrači su zaista zaslužili odmor, posle toga ćemo da krenemo da radimo, ali prvo da „zatvorimo sveske“ i sklonimo momke sa terena. Zaslužili su to, jer odnos igrača na terenu, poštovanje prema klubu, kao i prema navijačima je bilo fenomenalno. Rekao sam im da odmore, da se mentalno spreme, jer nas očekuje finiš sezone gde možemo da osvojimo dva trofeja, zaključio je Stanković.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here