Stanojević otkrio problem koji Partizan ima

0

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević zadovoljan je nastupom svog tima u pobedi u kontrolnoj utakmici nad Ruhom, ali smatra da pojedini segmenti meča moraju biti bolji.

Uprkos tome, Stanojević navodi da je ekipu posle naporne dve sedmice priprema, stigao umor, a čak osmorica fudbalera su protiv Ruha odigrala čitav susret.

– Zadovoljan sam prvim delom igre, nije bilo loše, malo smo pali u pred kraj utakmice. Pomalo smo i umorni sada već, poslednja utakmica za pojedince. Generalno sam zadovoljan – kazao je Stanojević.

Imao je Stanojević tokom meča reakcije nezadovoljstva na branjenje prekida, te je nekoliko puta sugerisao crno-belima šta treba da poprave. Kako sam ističe, činjenica da nisu visoka ekipa može da stvori problem.

– Imali su jednu situaciju iz prekida. Generalno smo niža ekipa, imamo sa te strane problem. Danas je bila samo jedna opasna situacija, uglavnom smo dobro branili – rekao je Stanojević.

Podsećamo, Partizan će od 15 sati, sa igračima koji nisu nastupali protiv Ruha, igrati još jedan pripremni meč. Protivnih će biti Sileks iz Severne Makedonije.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here