Start drugog dijela sezone: Lideri na ispitu, Berane za preokret

0

Nakon zimske pauze, Druga crnogorska liga vraća se u punom sjaju sa 20. kolom, koje donosi nekoliko izuzetno zanimljivih susreta.

Prvo kolo drugog dijela šampionata obećava uzbuđenje i neizvjesnost, a fokus će biti na nekoliko ključnih duela koji bi mogli imati veliki uticaj na dalji tok sezone.

Lider na tabeli, Otrant, očekuje teško gostovanje Internacionalu na stadionu Zete na Trešnjici. Otrant, koji dijeli prvo mjesto sa Bokeljom, suočava se sa ozbiljnim izazovom na samom startu proljećnog dijela sezone. Sa druge strane, Bokelj, koji je u istoj poziciji po broju bodova, putuje Lovćenu u što se najavljuje kao još jedan ključni meč kola.

Igalo će biti domaćin trećeplasiranoj Podgorici, u meču koji obećava veliku borbu i pokazivanje ambicija za sam vrh tabele. Iskra iz Danilovgrada dočekuje Kom, u još jednom susretu koji bi mogao donijeti promjene na tabeli.

Posebno zanimljiv će biti susret između posljednjeplasiranog Berana, koji se značajno pojačao tokom zimskog prelaznog roka, i Grblja. Ovaj meč pruža Beranima priliku da pokažu svoje nove snage i započnu borbu za opstanak sa novim elanom.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here