Startuje najmasovnije amatersko takmičenje

0

Nakon godinu dana pauze, Sportsko – rekreativno Društvo Zeta, u saradnji sa Opštinom u okviru Glavnog grada-Golubovci, organizuje 93. Zetske sportske igre, na radost velikog broja zetske omladine.

U narednih mjesec dana na sportskim terenima u više naselja Zetske ravnice biće organizovana takmičenja u fudbalu, košarci, malom fudbalu, odbojci, streljaštvu, šahu, tenisu, stonom tenisu, atletici…

Takođe, planiramo, po prvi put takmičenje u e-gaming-u, kao i prezentaciju sportova na vodi, u smislu obuke vožnje kajaka za najmlađe.

Fudbalsko prvenstvo počinje u utorak 20.07. i igraće se na terenu FK“Bratstvo“ u Ljajkovićima, a uporedo će se igrati i košarka, u dvorištu OŠ „Milan Vukotić“ u Anovima.

Po okončanju ova dva prvenstva, kreće i ono najmasovnije, takmičenje u malom fudbalu, koje će se održati takođe na terenu OŠ“Milan Vukotić“ u Anovima.

Trenutno se uređuju sportska borilišta, nakon čega ćemo u punom zamahu nastaviti sa organizovanjem raznih disciplina, trudeći se da učesnicima i publici omogućimo što bolji ugođaj- naveli su iz Sportsko – rekreativnog Društva Zeta.

Pozivamo sve zainteresovane da prijave svoje ekipe za učešće, kako bi zajedno što kvalitetnije organizovali našu manifestaciju, u cilju još jednih u nizu, uspješno održanih Zetskih sportskih igara – stoji u saopštenju.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here