Stigao odgovor iz Drezge povodom sumnje UEFA-e u regularnost utakmice sa Bokeljom

0

Fudbalski klub Drezga je izdao saopštenje za javnost, povodom sumnje UEFA-e u regularnost meča koji je taj tim odigrao protiv Bokelja 30. maja.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Povodom natpisa u pojedinim crnogorskim medijima, u kojima se navodi da je Evropska fudbalska federacija (UEFA) obavijestila Fudbalski savez Crne Gore o sumnjama u regularnost nekoliko fudbalskih utakmica, među kojima je spomenut i FK Drezga iz Pipera, uprava ovog kluba ovom prilikom poziva nadležne državne organe: Upravu policije Crne Gore i Vrhovno državno tužilaštvo da odrade svoj dio posla i ispitaju ove navode.

Takođe, Uprava kluba je apsolutno sigurna u ispravnost i regularnost svih svojih aktivnosti i odluka koje su u skladu sa zakonima države Crne Gore, vodeći se moralnim načelima i principima fer pleja.

Upravo iz tih razloga, svu svoju dokumentaciju stavljamo na raspolaganju svim nadležnim državnim institucijama i zalažemo se za efikasnost u rješavanju ovog slučaja, kako bi ovaj događaj za nas ali i ukupni crnogorski sport pošao u zaborav, a FK Drezga ponovo bio u vrhu klubova prepoznatih isključivo po fer pleju – stoji u saopštenju kluba iz Pipera.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here