Stigla bogata ponuda na ,,Marakanu“: Degenek pred odlaskom!?

0

Kako prenosi ,,Mocart spot“ fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek velika je želja australijskog kluba Lajon Siti Sejlorsa.

Da su im namere ozbiljne, svedoči i to da su poslali i zvaničnu ponudu na ,,Marakanu“. Kako se navodi, klub bi da Crvenoj zvezdi isplatio dva miliona dolara za štopera.

Ova ponuda je na stolu u razmatranju, a postoji mogućnost da bude prihvaćena kako bi potencijalno Aleksandar Dragović iz Bajera iz Leverkuzena mogao da zameni prvotimca crveno-belih.

Iako australijska liga nije na najozbijnijem nivou, Lajon Siti Sejlors jeu vlasništvu singapurskog milionera Foresta Lija. On je po dobijanju 100 posto akcija odmah promenio ime kluba, koji se do tada zvao Hom Junajted, najavivši velika ulaganja.

Trener Lajon Siti Sejlorsa je bivši kapiten i selektor reprezentacije Australije Aurelio Vidmar, koji je trenirao Miloša Degeneka u mladoj selekciji Australije. Kako ,,Mocart“ prenosi, ne njegovu inicijativu započeta je ideja o transferu Miloša Degeneka.

Letnji prelazni rok u Australiji počinje 17. maja i očekuje se da će se do tada bar nešto znati o sudbini australijskog reprezentivca.

Podsetimo, Miloš Degenek je imao ponudu kineskog Šangaja, međutim nije bio zadovoljan uslovima, koji su u Zvezdi prilično i zasluženo dobri s obzirom na finansijsko stanje kluba.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here