To su navijači: Igrač tražio zamjenu zbog preglasnog navijanja

0

Zaglušujuća buka koju su stvarali navijači Bešiktaša na utakmici Lige šampiona protiv Lajpciga, natjerala je napadača njemačke ekipe Tima Vernera da izađe iz igre već u 32. minutu.

 

foto: CdM

Urlanje i glasni zvižduci sa tribina nešto su po čemu su navijači sa Bosfora prepoznatljivi, ali takva atmosfera, očito, nikako ne odgovara ovom napadaču.

Verneru nisu pomogli ni čepovi za uši koje je dobio od fizioterapeuta, pa je poslije pola sata igre ustupio svoje mesto rezervisti Klostermanu.

“Ne možete da pripremite ekipu za ovakvu atmosferu. To je nemoguće uraditi. Od ove buke može da se ogluvi, a mi smo na početku meča bili baš zatečeni. Nismo postojali na terenu tokom uvodnih 20 minuta. I, to je bila dobra lekcija za nas, sad sam vidio na koga mogu da računam kada dođu ovakvi trenuci. Naučićemo mi iz ovoga, definitivno”, rekao je trener Lajpciga Ralf Hasenhutl.

Njemci su izgubili meč rezultatom 2:0 i u narednim mečevima moraće da poprave rezultate ukoliko žele da se domognu eliminacione faze elitnog takmičenja.

izvor: CDM