Šurbatović otkrio: Pravimo najmoderniji administrativni centar!

0

Fudbalski Savez Srbije nastavlja sa ulaganjima u infrastrukturu pa tako posle “Kuće fudbala” u Staroj Pazovi, dobiće i novu zgradu u kojoj će biti smješten administrativni centar na Novom Beogradu, preko puta Palata Srbije.

– Poslovna zgada imaće 6.968 metara kvadratnih, veliku podzemnu garažu, imaće najveći edukativni centar u Jugoistočnoj Evropi, moderne i prostrane kancelarije, sve službe saveza biće pod jednim krovom, muzej, fan šop, energetski je efikasna, pametna zgrada. Biće to  najmoderniji administrativni centar saveza u Evropi, rekao je Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS.

Savez u ovom trenutku funkcioniše na četiri lokacije i generalni sekretar ističe da je neophodno da se sve službe okupe na jednom mjestu.

– Trenutno smo u fazi zaključivanja ugovora, krećemo u projektovanje. Idejni koncept je usvojen. Finansiramo sve iz spostvenih sredstava koristeći sredstva koja nam pripadaju iz fondove FIFA i sopstvena sredstva iz akumulirane i neraspoređene dobiti iz prethodnih godina, zaključio je Šurbatović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here