Sutjeska juri gol minusa na Kipru !!!

0

Sutjeska ima sjajan rezultat uoči revanša koji se danas igra u Nikoziji. Izabranici Nikole Rakojevića imaju realne šanse da prođu u treću rundu, a slobodno se može reći da su to igrački i moralno zaslužili. Meridian je na pobjedu Pecovih momaka postavio kvotu 12.

Sutjeska je protiv Kiprana propuštila šansu da sa mnogo više optimizma čeka revanš X2 na ovom meču je 4.05. Pokušaji Milutina Osmajića, projektil Novice Erakovića koji je jedva zaustavio Vid Belec, te zicer nad zicerima – penal koji u gol za 1:1 nije pretvorio Stefan Nikolić. Makar jedna od tih prilika je morala da bude realizovana ako na ovom meču očekujete da će nebesko-plavi iz grada čelika i piva postići 2+ gola očekuje Vas kvota 7.10 dok je GG „plaćen“ sa kvotom 2.23.

Za one hrabrije kladioničare i ljubitelje Sutjeske prelaz iz 1 u 2 je nagrađen kvotom  100. Ukoliko Sutjeska prođe dalje u trećoj rundi kvalifikacija će igrati sa boljim iz duela Karabag (Azerbejdžan) – Dandalk (Irska). U slučaju da APOEL bude bolji, o čemu niko u Meridianu i  sastavu Sutjeske ne želi ni da razmišlja, šampion Crne Gore bi kvalifikacije nastavio u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a rival bi bio bolji iz duela Linfild (Severna Irska) – Toršavn (Farska Ostrva).

Sve kvafikacione mečeve Lige šampiona možete pratiti u svim Meridian kladinicama!!!!