Sutjeska može da se predstavi u dobrom svjetlu

0

Fudbaleri Sutjeske danas igraju prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Rival našem predstavniku je ekipa Makabija iz Tel Aviva. Sutjeska u ovom meču, za razliku od duela sa Gagrom, nije favorit.

Međutim, trener Savović je na konferenciji za medije istakao, da, ukoliko po pitanju discipline budu na nivou iz Tbilisija, vjeruje da se njegov tim može predstaviti u dobrom svijetlu.

Očekuje nas sasvim drugačija utakmica u odnosu na prvo kolo. Prije svega jer smo protiv Gagre imali imperativ prolaza, a sad je slika potpuno obrnuta i u ovom meču nijesmo favoriti. Rasterećeniji smo, ali i značajno spremniji nego prije dvije sedmice kad smo igrali prvi meč protiv Gagre. Ako trkački i po pitanju discipline budemo na nivou iz Tbilisija, mislim da možemo da se predstavimo u dobrom svjetlu – kazao je Savović.

Savović je kazao da je ovo prava prilika da crnogorski klubovi pokažu da naš kvalitet nije daleko od njihovog.

Ovo je prava prilika da pokažemo da naš kvalitet nije daleko od njihovog. Moramo biti optimisti i mislimo da možemo da pokažemo nešto više u ovom meču. Iz svega onoga što naše ekipe pokazuju u Evropi i kako prolaze, pa i ove godine, trebalo bi da učimo, a čini mi se da to baš i ne radimo – poručuje Savović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here