Sutjeska obavještava navijače

0

Uvažavajući dobronamjerne sugestije naših navijača nakon utakmice sa Petrovcem, Klub je donio odluku da raspoložive ulaznice (100 kom) za utakmicu 28. kola Telekom1CFL protiv Grblja, koja će se odigrati 12. juna na Gradskom stadionu u Nikšiću od 18h, budu podijeljene na ulazu na istočnu tribinu stadiona, saopštili su iz FK Sutjeska.

Dio ulaznica, shodno smjernicama FSCG, pripao je gostima iz Radanovića i navijačkoj grupi Vojvode.

Kapije stadiona biće otvorene od 16:30, i od tog trenutka će prilikom ulaska na centralni dio istočne tribine biti dijeljene ulaznice po principu „jedna osoba – jedna ulaznica“.

S obzirom da je prema odluci NKT maksimalan broj gledalaca na sportskim priredbama ograničen, svjesni smo da će utakmicu protiv ekipe iz Radanovića moći pratiti samo mali dio naše vjerne publike.

Iskreno se nadamo da svi koji vole Sutjesku shvataju da je ovo jedini način da Klub svojim vjernim navijačima omogući prisustvo prvenstvenim mečevima.

Svi oni koji ne budu uspjeli da dođu do ulaznice, imaće priliku da to učine u nekom od naredna dva prvenstvena kola koja takođe igramo kod kuće – protiv Titograda u utorak 16. juna i protiv Zete u nedjelju 21. juna 2020. godine, navode u saopštenju.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here