Sutjeska protiv Slovana za nastavak Evropskog sna !!!

0
skslovan.com

Fudbaleri Sutjeske prilično mirno čekaju revanš meč sa Slovanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Utakmica se igra danas sa početkom od 20 časova i 15 minuta.

Meridian je za pobjedu Sutjeske spremio kvotu 7.40. Izabranici Nikole Rakojevića su uoči dvomeča sa šampionom Slovačke najavili da će na megdan izaći hrabro i odlučno. Tako je i bilo u prvom susretu ukoliko očekujete prelaz iz 1 u 1 Meridina Vam je spremio kvotu 11.55. Borili su se Nebesko plavi u Bratislavi od prvog do poslednjeg trenutka, za šta su nagrađeni prelijepim golom Damira Kojaševića, za obećavajućih 1:1 a ukoliko i u ovom meču očekujte GG dobit će te kvotu 1.96 dok je GG3+ plaćen kvotom 2.43.

Sem standardne ponude Meridian je za ovaj meč spremio i bogat specijal iz kojeg izdvajamo opkladu na tačan rezultat 1:0, 2:0, 2:1 sva tri rezultata se mogu vezivati a kvota Vam je 5.5, dvostruki strijelac na meču je plaćen kvotom 3.50 dok je GG glavom na meču plaćen sa nevjerovatnom kvotom 25.

Pobjednik iz ovog duela će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv kiparskog APOEL-a nadajmo se da će to biti naša Sutjeska !!!