Svaki petak – izuzetak!

17

Svima nam je poznato da petak donosi posebnu energiju – nedjelja se bliži, vikend počinje, i sve izgleda mnogo ljepše.

Međutim, petak umije da bude i mnogo više od toga – on može biti srećni petak, dan kada nam se dešavaju sjajne stvari i kada smo otvoreniji za nova iskustva.

Upravo zato, Meridianbet je odlučio da učini petak još srećnijim i uzbudljivijim, sa svojom novom promocijom – Lucky Friday. Sada svaki petak postaje prilika da ostvarite sjajne dobitke i osjetite dodatnu dozu uzbuđenja uz svoje omiljene igre.

Lucky Friday je promocija koja nudi 10% cashback na igre Lucky 6, Lucky 5 i Keno, a sve što treba da uradite je da uplatite minimum 0.50€ na tiketu. To znači da možete uživati u svojim omiljenim igrama bez obzira na to koliko novca želite da uložite. Cashback se uplaćuje svake subote do 11h, što znači da ne morate dugo da čekate na svoj novac.

Sreća neće biti daleko od vas u srećnom petku – dovoljno je samo da se registrujete na meridianbet.me i počnete da igrate. Lucky 6, Lucky 5 i Keno su igre koje pružaju mnogo uzbuđenja i mogućnosti za dobitak, a uz Lucky Friday promociju, imate priliku da povećate svoje šanse za dobitak i osjetite još veću dozu uzbuđenja.

Dakle, pripremite se da doživite jedan od najboljih dana u vašem životu uz Lucky Friday!

Svaki petak je izuzetak, ali uz Lucky Friday na meridianbet.me, svaki petak postaje srećni izuzetak. Uživajte u uzbuđenju, doživite sjajne dobitke i stvorite nezaboravne uspomene. Jer, kada je u pitanju Lucky Friday, svaki petak je poseban!

17 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here