„Sve su utakmice teške, jer je 2.CFL kvalitetna“

0

U najboljoj ovosezonskoj utakmici Arsenal je ubjedljivo sa 5-2 savladao OFK Titograd i nastavio seriju odličnih igara u Drugoj Amplitudo ligi.

Zasluženu pobjedu Tivćana ističu u oba kluba.

„Odigrali smo dobro i zasluženo ubjedljivo trijumfovali. Bili smo efikasni, napadači su se raspucali. Ali, ja bih pohvalio odbranu, ne zbog današnje utakmice, nego zbog prethodnih u kojima nismo primili ni gol. Danas smo primili dva, ali to nije uticalo na našu pobjedu. Mi idemo kolo po kolo. Sada nam predstoje dva teška gostovanja, Mladosti i Komu. Ali, sve su utakmice teške, jer je Druga liga kvalitetna“ – ističe za Radio Tivat Nebojša Delić, pomoćni trener Arsenala. Delić je istovremeno i igrač, i kad god treba tu je da pojača odbranu Arsenala.

     „Čestitam Arsenalu na zasluženoj pobjedi. Mi smo jako loše otvorili utakmicu. U prvih pet minuta gubili sko sa 2-0. Poslije je bilo teško vratiti se u meč. Uspjeli smo da damo dva gola, ali nedovoljno za pozitivan rezultat. Teška je borba za opstanak, ali mi se ne predajemo“ – rekao je za Radio Tivat Dušan Globarević, šef stručnog štaba OFK Titograda.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here