Sve za tri boda

0

Jezero je vezalo dvije pobjede, ali je dobar trenutak prekinuo poraz u prošlom kolu od Rudara.

Nova utakmica u ulozi domaćina prilika je za Plavljane da poprave saldo pred reprezentativnu pauzu – u Berane stiže drugoplasirana Iskra, tim koji je u posljednje četiri utakmice upisao tri trijumfa i remi.

– To samo potvrđuje koliko nas čeka težak protivnik. Respekt za Iskru, ali mi ćemo danas dati sve za tri boda – rekao je Nikola Đurković, koji nastavlja:

– Dva vezana trijumfa su nas podigla, ali nijesmo uspjeli sve to da krunišemo protiv Rudara. Izgubili smo tu utakmicu i pokušaćemo da se iskupimo protiv sastava iz Danilovgrada. Iskra je dobro vođena, imaju kvalitet, individualni i kolektivni, pobijedila nas je na premijeri. Ipak, sada smo mi domaćini, a u međuvremenu smo napredovali. Pobjeda je za nas prva opcija, ali u krajnjem ni remi nije loš. Važno je da se bodovi dopisuju na tabeli – ističe vezista Jezera.

Đurković se vraća u tim nakon lakše povrede protiv Budućnosti.

– Iskrenuo sam skočni zglob u pobjedi pod Goricom i žao mi je što nijesam mogao da pomognem saigračima protiv Rudara. Sada je sve u redu. Spreman sam i pružiću maksimum u cilju uspjeha – dodao je dvadeset sedmogodišnji motorino na sredini terena.

Jezero je u zoni baraža, sa sedam bodova nakon devet kola, te gol razlikom 7:14.

Za napredak – trebaće čvršća odbrana i bolja realizacija.

– Vjerujem da će oba segmenta biti na nivou protiv Iskre. Greške moramo da svedemo na minimum, a šanse bolje da koristimo. Nadam se da će i sreća biti na našoj strani. Radili smo, očekujem pozitivan epilog. Bilo bi lijepo da zadovoljni odemo na pauzu – poručio je Đurković,

Jedan od glavnih igrača Iskre je Vojin Pavlović, koji je postigao četiri gola.

Znaju ga dobro iz Jezera.

– Pavlović je u formi, igra odlično, daje ključne golove. Bio je do ljetos član Jezera. Poznajemo ga dobro. Probaćemo da ga zaustavimo, ali nije on jedini adut protivnika. Ima Iskra dosta kvalitetnih igrača koji mogu da riješe utakmicu – kaže Đurković.

U sastav Jezera vraća se štoper Nikola Jovićević, koji je odradio šest mečeva suspenzije nakon crvenog kartona u Nikšiću, gdje je teško povrijedio desnog beka Sutjeske Dragana Grivića.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here