Svi sanjamo da sa Crnom Gorom igramo veliko takmičenje

0

Vođa odbrane Stefan Savić ne želi da od duela sa Norveškom pravi ,,finale kvalifikacija“.

– Nikad se nije dogodilo da se neka ekipa kvalifikuje na veliko takmičenje poslije tri utakmice. Ovo jeste važan meč i za nas i za njih. Mi ćemo biti spremni, igramo na našem terenu, a dolazile su ovdje mnoge velike selekcije, a ne sjećam se da nas je neko lako pobijedio, kazao je Savić, koji je potencirao sjajnu atmosferu u timu.

– Svi sanjamo da sa Crnom Gorom igramo veliko takmičenje, ali polako, korak po korak… Snove i nadu, kao i vjeru da možemo, niko ne može da nam zabrani.  Imamo zajedništvo, odličnu atmosferu. Sa selektorom se poznajem 15 godina, isto kao i Stevan, znamo kako emotivno doživljava utakmice reprezentacije, rekao je fudbaler Atletika.

Upravo će on biti u čestim duelima sa Erlingom Halandom, zvijezdom Norveške.

– On je svjetski talenat, igrač koji je u fokusu zbog svega što je uradio na početku karijere. Nema mnogo da se priča o njemu, ali bilo bi pogrešno da se priča samo o njemu jer Norveška ima dosta kvalitetnih igrača. Jaka su selekcija, ali i mi imamo šta da pokažemo, poručio je Savić.

Dijeljenje pravde na današnjem meču dodijeljeno je sudijskom timu iz Engleske. Predvodi ga Entoni Tejlor, asistiraju mu Geri Besvik i Adam Nan, dok je četvrti sudija Kreg Pouson.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here