’Svi smo fokusirani na Zetu, ova ekipa zaslužuje da se nadje na euro-sceni’

0

Fudbaler Rudara Dušan Živković govorio je za zvaničnu tsranicu kluba o narednom meču protiv Zete.

On je kazao da Zeta u Pljevlja dolazi po sva tri boda kako bi pokušala da uhvati zadnji voz kako bi se domogne četvrtog mjesta.

Očekivanja za meč koji vas očekuje u subotu protiv Zete

– Zeta je čvrsta ekipa, koja je tu ispod nas na par bodova, sigurno da će doći u Pljevlja po sva 3 boda jer im je ovo jedan od poslednjih vozova da se domognu četvrtog mjesta i mogućeg izlaska u Evropu. Za nas je najbitnije da udjemo dobro u utakmicu, a pobjeda bi zaista mnogo značila.

Kako ti se čini Crnogorska liga i kako su te saigrači prihvatili ?

– Ovo je jako zanimljiva liga, svak svakoga može da pobjedi, nema favorita ni u jednoj utakmici. Svidja mi se što se šansa daje mladim igračima koji su spremni da se dokazuju što baš i nije bio slučaj u Srbiji gdje sam proveo najveći dio karijere. Saigrači su odlični momci, odmah sam se uklopio u sredinu i srećan sam ovde u Pljevljima.

Da li bi izlazak u Evropu značio i tvoj ostanak u klubu ?

– O tome trenutno najmanje razmisljam, kako meni tako i mojim saigračima je u glavi samo utakmica koja nas očekuje u subotu, da se dobro odigra i da se ostvari dobar rezultat, ali ja mislim da ova ekipa treba da igra Evropu, zaslužujemo. Kad se završi sezona sješcu sa čelnicima kluba da porazgovaramo o mojoj budućnosti.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here