„Svi znamo da je Budućnost najveći i najbolji crnogorski klub“

0

Ljetos je stigao kao talentovani 16-godišnji dječak, izborio je svoje mjesto na poziciji desnog beka u omladinskoj selekciji kluba, iz dana u dan se trudi – kao i sva djeca u klubu – da bude sve bolji, a u posljednje vrijeme je dobijao šansu da trenira sa prvotimcima Budućnosti.

Nikola Vuković je polako krenuo sa ispunjavanjem svojih dječačkih snova.

„Svi znamo da je Budućnost najveći i najbolji crnogorski klub i srećan sam što sam ljetos postao dio takve institucije. Zahvalio bih se upravi koja je prepoznala moj potencijal i pružila mi šansu da budem dio Budućnosti. Na svakom treningu se maksimalno trudim da svojim radom i odnosom prema grbu opravdam povjerenje koje mi je ukazano“, rekao je Vuković.

Prvi san je ispunio dolaskom u omladinsku školu Budućnosti, drugi mu je da zaigra za prvi tim kada dođe vrijeme.

„Kao mlad igrač želim da napredujem i da se nametnem da postanem prvotimac. Do tada ću svojim igrama, nadam se doprinositi pobjedama Budućnosti u omladincima“, rekao je Vuković, koji je na prijateljskoj utakmici između kombinovanog prvog tima i omladinaca (3:3) igrao za prvi tim postigavši gol za 1:0.

„Veoma sam srećan što mi je ukazano povjerenje od strane stručnog štaba i što sam dobio šansu da zaigram za prvi tim, makar i na prijateljskoj utakmici protiv mojih drugova. I naravno presrećan sam zbog gola“.

Nikola Vuković se vraća među omladince, ekipu koja brani titulu šampiona – već u srijedu očekuje derbi protiv Sutjeske na kampu.

Sutjeska je dobra i kvalitetna ekipa, ali vjerujem da ćemo mi biti tim koji će diktirati tempo utakmice. Naravno, uvijek idemo na tri boda i nadam se najboljem“.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here