TIKET DANA: Liga Evrope donosi laku zaradu

2

Uz naše savjete dođite do zarade. 

Najveći bonusi dobrodošlice vas čekaju u Meridianu – registrujte se na meridianbet.me i automatski dobijate 5eur bonusa i 200 besplatnih spinova.

Meridianov tiket dana

Dnipro – AEK Larnaka – 1
kvota: 2,30

Prvi susret dva tima zavšren je minimalnom pobjedom kiparskog domaćina, ali je sigurno da je sada ogroman favorit nominalni domaćin u Košicama.

Dnipro – 1 je blistao na pripremama u Antaliji i sada ima pravu priliku da naplati taj rad prolaskom u dalju fazu evropskog takmičenja.

Kluž – Lacio – 1X
kvota: 1,85

Rumunski velikan u svom gradu dočekuje veliki Lacio od kojeg je doživio minimalan poraz u Rimu i ima se pravo nadati iznenađenju i prolasku dalje.

Limene tribine stadiona skriveni su as u rukavu ove ekipe, a dok se Lacijali ne priviknu na takav ambijent možda rumunski Mađari već obezbijede prednost nakon koje neće dopustiti preokret.

Union – Ajaks – 1X
kvota: 1,34

Union ove sezone igra i više nego odlično, njegovi navijači proživljavaju najljepši san i preuzimanje primata u glavnom gradu Njemačke kada je fudbal u pitanju.

Nakon 0:0 u Amsterdamu protiv evropskog velikana Union se ima pravo nadati da će skinuti skalp Ajaksu, njemačkim velikanima ove sezone već i jeste.

Za najbolju diskusiju o sportu, sportskom klađenju, REGISTRUJ SE na Meridianbet forum.

2 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here