Tikete broji, trotinet osvoji!

0

Sportska kladionica Meridian za svoje igrače spremila je nevjerovatne poklone. Ovog puta riječ je o čak 5 električnih trotineta, koji će biti po završetku promocije biti dodjeljeni srećnim dobitnicima. Od čak 5 trotineta koji su u igri, 1 može biti baš tvoj. Kako?

Svi registrovani korisnici meridianbet.me sajta mogu učestvovati u sportskoj promociji “Tikete broji, trotinet osvoji”. Promocija traje u periodu od 01.05. do 31.05.2022. Igrač koji bude imao najviše odigranih tiketa u navedenom periodu, osvaja ovaj fantastičan poklon.

Nije važno da li je vaš tiket dobitan ili gubitan. Ono što je potrebno je minimalna uplata od 1eur, sa najmanje 3 para na tiketu i minimalnom kvotom 1.20 po događaju.

Ako uzmemo u obzir da vas upravo u sportskoj kladionici Meridian očekuje najbogatija ponuda za sportsko klađenje, uz najveće kvote na Balkanu, biti dio ove promocije garantuje i sjajne dobitke!

Električni trotinet je nešto što je sigurno mnogima potrebno. Ovo je idealna prilika da do istog dođeš i istovremeno ostvariš odlične dobitke. To je nešto što klađenje u Meridianu omogućava svojim igračima.

Ukoliko i dalje nemaš Meridian nalog, ova promocija je savršen početak jedne avanture, kojoj nema kraja. Uz ovu promociju, možeš biti dio i mnogih drugih, koje isto tako sa sobom nose nevjerovatne poklone.

Imaš mjesec dana. Odigraj što više tiketa, koji će ispunjavati gore navedene uslove. Već u junu kretanje kroz grad biće brže, lakše i jeftinije.

Sastavi dobitan tiket, osvoji neki od poklona ili možda, neki od džekpotova u okviru Meridian online kazino ponude?

Uz Meridian, sve to je moguće!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here