Tiketom do 2500e!

42

Stiže Nova godina a sa njom i razni pokloni, koji vas sve očekuju u sportskoj kladonici Meridian.

Osim sjajnih promocija kojih ima svakodnevno, oni su odlučili da za novogodišnje praznike nagrađuju svoje igrače više nego ikad.

Ako još uvijek nemate otvoren nalog požurite da se registrujete, osim sjajnih promocija koje vas očekuju naknadno, kao novoregistrovani igrač očekuju vas bonusi dobrodošlice.

Potrebno je samo da se registrujte jednim klikom na meridianbet.me sajtu, i ostvarićete bonus 10e za sportsko klađenje i čak nevjerovatnih 200 besplatnih spinova za online casino.

Naime aktuelna je novogodišnja promocija kako smo i rekli u susret decembru, svi ljubitelji standardne ponude biće oduševljeni.

Svi igrači koji u periodu od 1. Decembra u 00:00 do 3. Decembra u 23:59 odigraju tikete u sumarnom iznosu od 20 eur na sportsku ponudu sajta, odmah se kvalifikuju se za učestvovanje u glavnom takmičenju koje počinje 4og decembra.

Pravila su kao i uvijek do sad jednostavna. Da bi kvalifikovani igrači učestvovali u glavnom takmičenju potrebno je da, počevši od 4. decembra svakog dana odigraju tikete u ukupnoj vrijednosti od minimalno 20e.

Takmičenje će se nastaviti sve do dana kad samo jedan igrač bude ispunio sve uslove, naravno igrač koji bude jedini tog dana ispunio uslove je pobjednik takmičenja, i osvaja fenomenalnih 2500e bonus računa, koje će mu biti uplaćene najkasnije 72h od trenutka proglašenja.

Ali ni to nije sve, Meridian misli i na ostale učesnike, samim tim svi igrači koji ispadnu iz takmičenja počev od 5og decembra (koji nisu ispunili uslov 4. decembra ili kasnije), dobijaju po 5e na svoj bonus račun, bonusi će se uplaćivati istog dana kada se ustanovi da je igrač ispao sa takmičenja.

42 COMMENTS

  1. Ovo jedino ako me Bog pogleda pa dobijem neki dobar tiket pa da igram sa tim parama, ali i tada bi 2x razmislio.

  2. Promocija izmisljena za paraše… Ja najvise sto stavim na tiket jeste 5e. Mada vjerujem da ima onih kojima je ovo lagano.

  3. Evo ja cu od danas svaki drugi dan stavljati 20€ u kasicu i sakupicu 3,640€ za godinu dana. Eto hvala vam sto mi dadoste ideju. Manje ce me glava boljeti nego da se bacim na ovo takmicenje

  4. Ovo je za igrace koji jace uplacujuju, ja igram kako kad imam. Nekad 20 nekad 50 nekad vise a desava se i da igram sa dva tri eura.

  5. Sto je mnogo, mnogo je, moj dnevni ulog nekad bude i 2€, dje odakle mi 20€ dnevno. Ne kazem, onaj ko moze, svaka cast

  6. Ova nagradna igra je samo za jace igrace. Ja bih mogao da ispratim prvih 10 dana u mjesecu, posle ga usitnim..

  7. A ispunicu ja ove uslove slobodno , ne bi li 40 eura ? E kako su namazani … Kaže ovo i ode da im 50 e

  8. Ispunicu ja ove uslove slobodno , ne namjenski , nego zato što izgleda volim da sam u minusu , drugo objašnjenje nemam

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here