Tiki mania i Meridianbet vas vode na polinezijske plaže!

20

Priznajmo, sa prvim znacima sunca svi pomislimo na neke tropske krajeve, plaže i more, zar ne?

Meridianbet vas vodi u jednu takvu avanturu! Destinacija je Polinezija, koja je prepuna plaža sa mirnom vodom i palmama. 

Microgaming nam je već stvorio sliku u glavama, a Meridianbet se potrudio da nam pruži i sjajne besplatne igre, nasumične jackpot-ove i spinove. Pitate se gdje to sve ima? Odgovor je – u slot igri Tiki mania! 

Pređimo na detalje: Tiki mania je video slot sa pet rilova, tri reda i čak deset fiksnih linija. Slot plaća sa lijeva na desno, sa tri i više odgovarajućih simbola. Ono što je jako važno je da se može igrati na svim uređajima, sa visokim procentom plačanja preko 96,26%. Crvena Tiki statua je džoker, koji se pojavljuje na rilovima dva ili četiri i zamenjuje sve redovne simbole plaćanja, a onda na scenu stupa Polinezijska princeza, koja je scatter simbol. Koje su funkcije slota? 

Radnja na rilovima započinje ubrzo kada se džoker Red Tiki pojavi na rilu dva i četiri i pokrene re-spin. Plavi, zeleni i žuti Tiki džokeri se sada mogu pojaviti na rilovima od dva do pet i svaki nosi multiplikator x1,x2,x3.Ova funkcija se nastavlja sve dok se novi dobitak ne pojavi na re-spinu. Takođe, sve vrste multiplikatora se množe jedna sa drugom pružajući šansu uvećanja dobitka za X27. 

Tiki Mania ima dva fiksna Jack pot-a, Major X 50 I Grand X 1000 sa ukupnim ulogom. Svaki Red Tiki džoker kad se pojavi na rilu dodaje zlatnik u jack pot koji na kraju re-spin funkcije može nasumično pokrenuti jedan od dva jackpot-a. Besplatni spinovi se pokreću kada se scatter princeze  pojave na bilo kom mestu na rilovima 2,3 i 4. Nema dodatnih multiplikatora, ali Vas ipak čeka iznenađenje, pošto možete da dobijete po jedno besplatno okretanje za svaki scatter i re-spin funkcija može da se pokrene. 

Zavirite u polinezijski svijet, opustite se i ostvarite dobru zaradu!

 

20 COMMENTS

  1. Meridian je tu da nam napravi zabavu od kuce u ovim teskim trenutcima. Svaka cast za ponudu, a pogoto na kazino ponudu, svaki dan nesto novo

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here