TIP DANA: Gent i Makabi za osminu finala Lige konferencija

0

U jedinom meču Lige konferencija večeras će Gent dočekati izraelski Makabi u revanš meču od 18 časova.

REGISTRUJTE SE i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga! Na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno fantastičnih 50€ bonusa i 10 besplatnih rundi u Win&Go igri!

Domaćin će večeras pokušati da nadoknadi zaostatak od 1:0 iz prve utakmice kako bi prošao u osminu finala ovog takmičenja.

Belgijska strana bi trebala imati samopouzdanje da će postići upravo taj podvig, pošto je prošle sezone u ovoj fazi pobijedio Karabag sa 1:0.

Gent je u domaćem šampionatu savladao Eupen sa 2:0, što bi moglo da bude dobar uvod u ono što ih čeka u Ligi konferencija, ali je činjenica da su prethodna četiri meča izgubili…

Njihova sposobnost da upišu dvije vezane pobjede biće testirana u ovom meču koji će se zbog sigurnosnih razloga igrati iza zatvorenih vrata.

Makabi će biti očajan u želji da promijeni svoje putujuće sreće, zato što bi pobjedom mogli proći u osminu finala evropskog takmičenja prvi put od 2006/07.

Bez obzira na ishod, izgleda da će pobjednik biti odlučen u završnoj fazi, jer izraelska ekipa nije primila gol u prvom poluvremenu u posljednjih 11 utakmica.

Naš predlog je da u Meridian kladionicama odigrate “jedinicu” sa sjajnom kvotom 1.95.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here