TIP DANA: MALTA – GIBRALTAR

0

Međunarodna prijateljska utakmica održava se na nacionalnom stadionu Ta’Kali u srijedu kada će Malta ugostiti Gibraltar.

REGISTRUJTE SE i odmah nakon toga na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 30 eura BONUSA.

Dvije najniže rangirane nacije sastaju se ove nedelje u međunarodnom zagrijavanju uoči kvalifikacija za UEFA u narednim danima.

Na 171. odnosno 198. mjestu na FIFA rang-listi, Malta i Gibraltar su rangirani na 52. i 53. mjestu od 55 evropskih zemalja.

Imajući u vidu tu blizinu, možemo očekivati konkurentan i blizak susret.

Malta bi trebalo da bude favorit za ovaj meč, jer su domaćini uspjeli da pobijede u tri od poslednjih deset mečeva, uključujući pobjede protiv više rangiranih protivnika Izraela i Luksemburga. U stvari, Maltežani su čak uspjeli da postignu dva gola u neporaženim mečevima protiv Izraela (2:1) i Grčke (2:2).

Dok se Gibraltar takođe borio za pobjede u svojoj kratkoj istoriji, gosti u srijedu na nacionalnom stadionu Ta’Kali uspjeli su da pobijede u dvije od poslednjih šest mečeva. Nisu uspjeli da pobijede nijednu od prethodna 23 meča u prethodne dvije godine.

Od dolaska Gibraltara na međunarodnu scenu, ove nacije su se srele u samo dva prethodna navrata. Malta je pobijedila 2:0 u svom poslednjem prijateljskom meču 2020. godine, nakon što je Gibraltar pobijedio 1:0 2014. godine.

Uzimajući u obzir sve to, možemo očekivati još jednu utakmicu sa niskim rezultatom. Naš predlog je pobjeda Malte, a Meridian daje odličnu kvotu – 1.48.

Što se tiče igre na golove, naš predlog je manje od 2,5 golova, a kvota u Meridianu je 1.71.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here