TIP DANA: rapsodija na “Enfildu” uz kvotu 2,48!

11

Liverpul i Lester na “Enfildu” igraju poslednji meč u kalendarskoj 2022. godine, a samim tim otpočinju i čuveni Boxing day, odnosno, Božićni praznik fudbala u Engleskoj.

Najveći bonusi dobrodošlice vas čekaju u Meridianu – registrujte se na meridianbet.me i automatski dobijate 10eur bonusa i 200 besplatnih spinova.

Ove sezone Lester se grčevito bori za opstanak, odbrana je jako lako savladiva, posebno dugačkim loptama, ali igraju srcem, te zato i dalje imaju istu onu “armiju” navijača koju su imali i u istorijskoj godini kada su osvojili titulu prvaka Engleske.

Liverpul sa novim pojačanjima želi da popravi utisak u drugom dijelu sezone. Nakon Mundijalske pauze krenuli su dobro, ali sa novim pojačanjem, Gakpom, opcije u napadu su još izvrsnije nego li što su bile sa Nunjezom i Salahom, s tim da će do potpunog akitiviranja Gakpa ostali momci iz napada imati priliku da se nametnu Jirgenu Klopu.

Pobjeda se ne dovodi u pitanje, ali mi savjetujemo duplu opkladu: 1-1&2-5 uz kvotu od čak 2,48.

Realno je očekivati da Liverpul brzo zatrese mrežu Lestera, posebno jer će Enfild biti pun u pretposlednjem danu u godini, a i tim prije jer Lesteru nedostaju vrlo važni igrači (Evans, Medison), a kako je početak Boxing day-a, treba očekivati i goleadu.

Podsjetimo, prošle godine ova dva tima su igrala dva meča u razmaku od šest dana. U Liga kupu je bilo 4:3 za “lisice”, a u prvenstvu 1:0 za “crvene”. 


Za najbolju diskusiju o sportu, sportskom klađenju, REGISTRUJ SE na Meridianbet forum.

11 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here